søndag 26. april 2009

Den Norske Opera






Den Norske Opera i Oslo er en arkitektonisk perle både utvendig og innvendig.Plasseringen i sjøkanten med muligheter for å spasere på taket er fantastisk.Den hvite marmoren i kontrast til den blå sjøen er en opplevelse.En ting er å se det på bilder ,men å være der og å bevege seg i og utenfor er noe ganske annet.Alt er gjennomført til den minste detalje med en utsøkt materialbruk.Den eneste skår i gleden var at vi ikke fikk biletter til Carmen.

lørdag 25. april 2009

Tigerstaden


Torsdag og fredag var vi 6 spreke damer i tigerstaden for å utforske byens Opera,museer , kunstgallerier og teaterliv.Vi fikk maksimalt ut av de 2 dagene. Programmet var tett , men med herlige pustepauser mellom alle inntrykkene.

søndag 19. april 2009

Tang og tare



I dag bare måtte jeg ta meg en tur på stranden for å nyte det deilige været og kjenne duften av sjø og tang. Jeg ble spesielt fascinert av det fantastiske grafiske mønsteret som taren har formet i strandkanten.

Tresnitt



Disse tresnittene er laget av kunstneren Lisa Brawn.

lørdag 18. april 2009

Det spirer og gror.



Solen skinner og det spirer og gror. Overalt i naturen spretter nye grønne skudd fram.Herlig å kjenne solen varme og vite at våren er her og at sommeren nærmer seg.

tirsdag 14. april 2009

Haute Couture




Sjekk nettsiden til den russiske motedesigneren Ventin Yudashkin og se hva mote kan være.I tillegg til å designe Haute Couture designer han smykker,solbriller ,sko og porselen servis.

søndag 12. april 2009

Påskeferie


Slutt på påskeferien for denne gang. I år avsluttet vi fjellpåsken tidligere enn normalt.Varmegrader og minkende snø i tillegg til dårlig vær bidrog til det.Men vi har fremdeles noen påskedager i byen.

torsdag 2. april 2009

Vår



Endelig er den her -VÅREN. Over alt titter snøklokker og krokuser fram.I dag og i går har det også skjedd noe med temperaturen.Vinterkåpen og støvlettene kan snart stues bort.Klokken er stilt fram og kveldene er lysere. Vi går en herlig tid i møte.