torsdag 28. mai 2009

Sophie RyderMenneskedyr i Bath

Sophie Ryders studio

Sophie Ryder er en av Storbritanias mest innovative skulptører. For tiden vises hennes skulpturer i Bath. Hun stiller ut mindre skulpturer og tegninger i Victoria Art Gallery og store skulpturer utendørs i byen.

onsdag 27. mai 2009

Bryllup


Brudebuketten

Er tilbake fra et eventyrlig bryllupp i Bath.Alt var vellykket: Stedet,været,sermonien,maten , menneskene og ikke minst brudeparet.

onsdag 13. mai 2009

Santiago Calatrava

Vitenskaps museet i Valencia

«The eye of Wisdom» Vitenskaps museet i Valencia

Konserthuset i Tenerife

Santiago Calatrava er en av mine favoritt arkitekter.Hans arkitektoniske verk er som skulpturer.Calatrava er født i Spania i 1951.

søndag 10. mai 2009

Elghode + lenestol=?


Den surrealistiske lyrikeren Lautreamont har forklart jakten på det fantastiske på følgende måte :«Vakkert som et tilfeldig møte mellom en symaskin og en paraply på et operasjonsbord»Etter å ha opplevd møtet mellom et elghode og en lenestol på Tou Scene tror jeg at jeg forstår utsagnet.

lørdag 9. mai 2009

Gallerirunde.


Elin Melberg på Tou Scene

Truls Espedal i galleri Amare.

Annette Bryne i galleri Amare

Gallerirunde i Stavanger er ikke mindre spennende enn å besøke gallerier i Oslo. I Galleri Amare er det Truls Espedal som stiller ut.Han har kalt sin utstilling «Transitions» og setter søkelyset på små detaljer av menneskekroppen. Flott utstilling.
I galleri Amare finner en også flere nydelige steinbilder av Annette Bryne.
På Tau Scene er det Elin Mellberg som stiller ut i Ølhallene. Utstillingen heter «You are my mirror»Melberg presenterer objekter og malerier hvor hun har lagt inn blant annet perler og speilmosaikk.

onsdag 6. mai 2009

PiecesPlasseringen av en Piece har mye å si,og formatet kan nesten ikke bli stor nok. En Piece skal synes på avstand. Flyt,fart og bevegelse er viktig for uttrykket. Det skal se ut som om bokstavene lever,at de kjemper om plassen og liksom dytter til hverandre.Å skape inntrykk av volum og dybde er også viktig. Det dekorative er vesentlig, en piece skal være vakker. Kvalitet og originalitet betyr mye. Man kan bli«King of Style» noe som gir mer status enn «King of Tagging» Sitatet er hentet fra boken « Visuelle kunstfag 3»
Piecene er fra Kulturhuset Hausmania i Oslo.

tirsdag 5. mai 2009

Oslo


Spasert på Karl Johan

Har vært på Nationalteateret.

Bodd på Grand.
Har hatt 2 begivenhetsrike dager i Oslo.

søndag 3. mai 2009

Liljer og roserKjekt med en mann som kommer hjem med blomster til meg. Spesielt når det er liljer og roser som er mine favorittblomster.