søndag 27. september 2009

Judaberg


Har vært på kurs på Rygjabø skole på Judaberg.I pausen ble det omvisning og tid til litt fotografering

mandag 21. september 2009

Sykkelskygger


søndag 20. september 2009

Naturens farger



Søndagtur med sterke fargeopplevelser. Grønne epler og gul lav.

søndag 13. september 2009

Strandtur



Herlig søndagstur på stranden. Som vanlig har jeg med mitt lille digitale fotokamera,fordi det alltid er noe spennende å fotografere.

NUART

Swoon

Utsnitt av veggbilde i «Skur 2» malt av David Choe

NUART festival i Stavanger fra 10.sept til 13. okt i «Skur 2 Art Space». Det er fjerde året at Stavanger har denne Street Art mønstringen.I år er det spesialt Street art kunstnere fea Brooklyn som er invitert.Veggene i «Skur 2» er fult med veggmalerier. Kunstnerne har også boltret seg i byens uterom , så her kan en gå på jakt etter bilder i Stavanger by.

Vågen videregående skole


Vågen vgs. speiler seg i «Ånå»

Vågen videregående skole vokser raskt fram i Vågen. Klemt mellom et boligkompleks og siloene er Vågen vgs. i ferd med å reise seg.Den fagerike glassfasaden viser godt igjen og gir klare signaler om det fargerike og kreative miljøet som flytter inn her høsten 2010. Følgende programområder skal inn : Musikk,dans og drama , Mediefag,Design og håndverk, Interiør og utstillingsdesign og studiespesialiserende med formgiving.

tirsdag 1. september 2009

Tidlig høst


Det ble tidlig høst i år.Fjellet har ikledd seg sin høstdrakt.Regnet har stort sett øst ned i hele august måned og jeg begynner å bli aldri så lite værsjuk. Om dette fortsetter går vi en lang ,mørk trist høst imøte.